Ken Torn ja Riivo Mesila rallisprindis võidukad

Kaugatumal sõidetud Saaremaa rallisprindis jätsid saarlastest võidu koju Ken Torn ja Riivo Mesila, Rasmus Uustulnd ja Imre Kuusk olid kolmandad.

Klassis 2WD 2000 sõitsid tõusvas tempos Ken Torn ja Riivo Mesila Honda Civic Type-R-il, saades 8 km pikkustel katsetel vastavalt aja 4.23, 4.16 ja 4.15. Saarlased jäid kogu võistluses alla ainult Roland Murakale ja Kalle Adlerile, kes sõitsid klassis 4WD Mitsubishi Lancer Evoga.

“Esikoha järele me tulime,” tunnistas Ken Torn, lisades, et kuna sel aastal rallisprindis meistrivõistlusi pole, oli see võistlus rohkem treeningu eest ja valmistumine Harju ralliks.

“Muidu ei maksa kodust välja tullagi. Esimeses voorus mäkerdasin ise pidevalt, aga teises sõitsin juba vägevalt. Ega palju rohkem võtta olnud, kuid hetkel ei olnud see maksimum, mõned sekundid kindlasti jäid rajale.”

Klassis 2WD 1600 olid Rasmus Uustulnd ja Imre Kuusk Ford Fiesta R2-l kolmandad.

Print Friendly, PDF & Email