VIDEO: Semy avaldas teise soolosingli ühes oma esimese muusikavideoga

SIIS KUI PEAB: Semy uue laulu video pajatab loo mehest, kes joob võlujooki, mis viib ta mõtetes erinevatesse kohtadesse.

SIIS KUI PEAB: Semy uue laulu video pajatab loo mehest, kes joob võlujooki, mis viib ta mõtetes erinevatesse kohtadesse.

 

Laulja ja produtsent, Semy, on viimase kuu kuu jooksul olnud muusikaliselt äärmiselt produktiivne. Oma talenti ja häält on ta laenanud selliste räppartistide paladesse nagu Okym, Tiiu ning Suur Papa.

Väga suur roll on tal ka oma sõbra ja kolleegi, Lauri Pihlapi maikuus ilmuva teise sooloalbumi valmimisel. Mees on plaadil esindatud heliloojana, kaasprodutsendina, miksijana ning loomulikult ka vokalistina.

Semy pole aga oma soolokarjääri unarusse jätnud. Möödunud aastal ilmunud debüütsingel “Siia jõudsin” on lõpuks saanud väärilise järje. Uus soolosingel kannab pealkirja “Siis kui peab” ning palaga kaasnes ka Semy esimene muusikavideo sooloartistina.

Lugu räägib Semy sõnul mehest, kes on emotsionaalselt omadega ummikus. “Ta on segaduses,” rääkis laulja ja loo autor värske singli kohta. Loo sõnad kirjutas Semy koos sõbra, Maanus Masinguga, kes on ühtlasi video režissöör. Laulu tekst sündis suhteliselt kiiresti, koos laulu kuulates ning sellest inspiratsiooni ammutades. Laulu teksti võib iga kuulaja tõlgendada omamoodi.

“Video toob vaatajani kontseptsiooni, kus mees maitseb maagilist jooki, mille mõju viib ta eneseotsinguteni, rändama oma mõtetes erinevatesse kohtadesse, kus püüab leida kaotatud ennast,” selgitas Semy laulu ning video sisu.

Operaatoriks õppiva Masingu jaoks on tegu tema esimese muusikavideoga. Kontseptsiooni töötas ta välja koos Semyga ning ka ise tantsukooli Semiir tantsijate ridadesse kuulunud Maanus kaasas tempoka loo videosse ka 25 Semiiri andekat tantsijat.

Print Friendly, PDF & Email