Rajaleidjad tulevad tagasi kooli (1)

Algatuse “Tagasi kooli” ja võrgustiku Rajaleidja ühise üleriigilise külalisõpetamise aktsiooni “Rajaleidjad tagasi kooli” käigus annavad Kuressaare rajaleidjad tänavu külalistunde kolmes maakonna koolis.

“Neis tundides räägime kõigest, mis on meie Rajaleidjaga seotud – Rajaleidja keskuse olemusest, noortele mõeldud teenustest, end ka siduserialadest – näiteks sellest, kuidas õppida eripedagoogiks ja psühholoogiks,” loetles Kuressaare keskuse juhataja Inga Teär.

Külaskäikudega teevad keskuse karjäärinõustaja ja karjääriinfo spetsialist ning Teär kui keskuse juhataja algust täna, kohtudes Saaremaa ühisgümnaasiumi üheksandikega. Kuressaare gümnaasiumi põhikoolilõpetajatega saavad rajaleidjad kokku reedel, Kahtla kooli lähevad aga tuleva nädala kolmapäeval, 29. aprillil.

Teäri sõnul on “Tagasi kooli” ja Rajaleidja ühisest aktsioonist kavas teha iga-aastane ettevõtmine.

Print Friendly, PDF & Email