Poes noaga vehkijat võib oodata pool aastat vangistust (4)

Laupäeva pärastlõunal Kuressaares Kihelkonna maantee Säästumarketis noaga inimesi hirmutanud mees oli eile kiirmenetluses kohtu all.

Prokurör taotles mehele kuue kuu pikkust vangistust, mida ei pöörata täitmisele, kui ta aasta jooksul uusi kuritegusid toime ei pane.

Arkadi ise selgitas juhtunut kui suurt arusaamatust. Tema ostnud poest pudeli õlut ja läinud siis lillepoodi.

“Küsisin, kas neil matuselilli on, ja müüja läks kohe neid tagant tooma. Ma veel karjusin, et oodake ikka, ma pole kindel, et ta juba surnud on. Noa võtsin ma sellepärast välja, et olin ühe joodikust varganäo peale kole vihane.

Naine ja kes nad seal veel olid, arvasid, et ma neid ähvardan ja kutsusid kohe politsei. Ma tahtsin sellele paksmaole hoopis korra üle teha. Mul on see lõunamaa temperament. Ma pooleldi Valgevenest pärit,” selgitas ta.

Karistusega oli ta päri. “Aasta otsa ei tohi vahele jääda, aga kainestusmajja võin sattuda, see ei loe,” kinnitas ta.

Print Friendly, PDF & Email