Laimjala Jahisärge ilm ei seganud

Hoolimata sellest, et pühapäeval sadas vihma ja ilm oli sompus, püüti Laimjala vallas Kuke jõel võistu särge.

“Ilm oli jah kõike muud kui võistlejate poolt, kuid vaatamata sellele oli kohal pea poolsada võistlejat-kaasaelajat ning kõik laabus ilusasti,” ütles võistluse peakohtunik, Laimjala vallavanem Vilmar Rei. Ta lisas, et võistlejate sõnul võttis kala kõige paremini just siis, kui tugevasti vihma sadas, ehk isegi paremini kui eelmisel päeval ilusa ilmaga.

Noorte arvestuses tulid esimese kolme parema sekka Saara Põld, Armo Jõeäär ja Ojari Põld. Jahimeeste arvestuses tuli võitjaks Tiit Laurits, teise koha sai Rain Kallas ja kolmandaks jäi Johannes Ait. Üldarvestuses võitis samuti Tiit Laurits, teine oli Aigar Paiste ja kolmas Rain Kallas. Võitja püüdis kokku 2,505 kg kala. Kõige rohkem sai üks võistleja kokku 31 särge.

“Kohtunikud suuri võistlusreeglite rikkumisi ei tuvastanud, osalejad olid rahul ja võistluse võib igati kordaläinuks lugeda,” kinnitas Vilmar Rei. Võistluse korraldasid Laimjala jahiselts ja Laimjala arenguselts.

Print Friendly, PDF & Email