UUS! Sagaristes põles raielank (FOTOD ja VIDEO) (1)

Fotod: Irina Mägi

Fotod: Irina Mägi

Täna kell 17.25 teatati häirekeskusele maastikupõlengust Pihtla vallas Sagariste külas.

Teataja sõnul põles mets umbes 100 ruutmeetri ulatuses. Põlengukoht jäi Kuivastu-Kuressaare maantee 122. kilomeetrile, umbes Reeküla teeristi kohale. Tuli oli alguse saanud raielangilt ja levis metsa poole.

Päästjad vedasid välja umbes 400 meetrit voolikuliini. Soisel pinnasel liiguti maastikusõiduk Argoga. Ka Valjala vabatahtlike päästeauto sõitis
tulepiirini, kuigi jäi mitu korda kinni.

Operatiivkorrapidaja Reinar Ivanovi kinnitusel oli tegemist tõsise päästesündmusega, mis võinuks kergesti muutuda metsapõlenguks, sest tugev tuul puhus metsa poole. Kokku põles umbes 6-7 hektarit raielanki.

Print Friendly, PDF & Email