Ruhnu laevale müüdi päevaga üle 2100 pileti

Üleeile tulid müüki Ruhnu laeva e-piletid. Kohe esimesel päeval oli taas suur nõudlus Pärnu–Ruhnu piletite järele.

OÜ Väinamere Liinid teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul müüdi esimese üheksa tunni jooksul Ruhnu liinidele ajavahemikuks 1. mai kuni 30. september kokku 2152 piletit (edasi- ja tagasipiletid kokku).

“Nendest Pärnu liinil 1498, Munalaiust 614 ja Roomassaarest 40,” täpsustas Hiiuväin. E-piletite müük algas 7. aprillil kell 9 ja kestab kogu hooaja. 60 reisijakohaga kiirlaeva Runö hooaeg algab 1. mail.

Päeva alguses vedas üks serveritest korraks alt ja müügisüsteem oli esimese tunni jooksul aeglane, rääkis Hiiuväin, kuid lisas, et õnneks sai rike kähku kõrvaldatud. «Päeva jooksul said kõik soovijad endale piletid ilusasti ära osta,” kinnitas teenindusjuht. Piletihinnad võrreldes eelmise aastaga muutunud ei ole.

Hiiuväin rääkis, et sõidugraafikud on osaliselt muutunud, sest sel hooajal on lisaks Pärnu ja Roomassaare liinile lisandunud ka reisid Munalaiu sadamast. Munalaiu–Ruhnu liinil kestab ülesõit 2 tundi ja 40 minutit. Munalaiu liinil toimuvad reisid tipphooajal ehk 28. juunist 25. augustini.

Aasta eest kirjutas Saarte Hääl, et kui piletimüük algas teisipäeva hommikul kell 10, oli kolmapäeva hommikuks Ruhnu–Pärnu reisidele müüdud 1424 piletit ja Pärnu–Ruhnu reisidele 1468 piletit. Ruhnu–Roomassaare reisidele oli müüdud vaid viis piletit ja Roomassaare–Ruhnu reisidele 33 piletit. Seega oli vaid 24 tunniga ostetud kokku 2990 piletit.

Print Friendly, PDF & Email