Saarlased võitsid salsaseriaali (3)

PARIMAD SALSATANTSIJAD: Katriin Laanet ja Mikk Rajaver. Foto: Kerrit Toom

PARIMAD SALSATANTSIJAD: Katriin Laanet ja Mikk Rajaver. Foto: Kerrit Toom

Kuressaare gümnaasiumi Salme vallast pärit vilistlane Mikk Rajaver ja Saaremaa juurtega Katriin Laanet tunnistati teisipäeva õhtul parimateks salsastaarideks.

“Mina otsustasin tantsima minna selleks, et saada üle hirmust tantsimise ees,” põhjendas salsaseriaalis kaasa löömist personaliosakonna assistendina töötav Katriin Laanet.

Ta lisas muiates, et ei tahtnud enam eitavalt vastata, kui keegi teda tantsima kutsus. “Sain selle kuue kuuga hirmust üle, nii klassikalise seltskonnatantsu kui ka salsa osas, ja minu jaoks oli see kõige olulisem,” rõõmustas ta.

Peale vägevate auhindade andis võit Katriinile ka energiat ja tahet salsat edasi õppida. “Meie üks auhind on ju piiramatud salsakursused elu lõpuni, seda võimalust tuleb ikka ära kasutada,” kinnitas ta. Peavõit oli aga viiepäevane reis Euroopa ühele suuremale, Berliini Salsacongress’ile.

Mikk Rajaver, kes on catering’i-firmas projektijuht, ütles, et otsustas kandideerida Casa de Baile salsaseriaali projekti, kuna tahtis katsetada midagi uut ja õppida tantsima populaarsust koguvat salsat.

“See oli hea võimalus panna ennast proovile alal, mis ei ole minu jaoks väga mugav,” rääkis Mikk, kes on terve elu tegelenud jalgpalli, lumelauasõidu ja lohesurfiga, kuid tantsimisega seni mitte. Siiani mängib ta jalgpalli FC Kuressaare meeskonnas.

Salsatrennis harjutati tantsusamme ja kombinatsioone erinevate partneritega. Samuti oli Miku sõnutsi väga lihtne leida uusi tuttavaid ja sõpru.

“Just need on peamised põhjused, miks salsa ja ka teised ladina-ameerika tantsud on mulle väga meeldima hakanud,” selgitas Mikk, tähendades, et võit annab muidugi lisamotivatsiooni salsaga edasi tegeleda. Samuti rõõmsa teadmise, et ta suutis selle poole aastaga nii palju areneda, et teisi edestada.

Salsaseriaali saab vaadata internetist j.mp/salsaseriaal.

Print Friendly, PDF & Email