Kodutütarde meedialaager koos Saarte Häälega

Saarte Hääle ajakirjanik Tõnu Veldre selgitab, milline on hea pilt. Teda kuulavad (paremalt) Elisa Geier, Elina Adamson, Brita Ley, Getlin Jõgi, Hanna Saaretalu, Lissel Ernesaks ja Käthriin Steinberg. Taga Siiri Kerno, Ingrid Paiste, Tiia Kütt. Foto: Ivika Laanet

Saarte Hääle ajakirjanik Tõnu Veldre selgitab, milline on hea pilt. Teda kuulavad (paremalt) Elisa Geier, Elina Adamson, Brita Ley, Getlin Jõgi, Hanna Saaretalu, Lissel Ernesaks ja Käthriin Steinberg. Taga Siiri Kerno, Ingrid Paiste, Tiia Kütt. Foto: Ivika Laanet

Möödunud reedel ja laupäeval olid kodutütred kokku tulnud üle maakonna Orissaare noortekeskuses meedialaagris.

“Taolisi laagreid korraldame igal kevadel ja sügisel, need on erialalaagrid,” ütles kodutütarde instruktor Ingrid Paiste, lisades, et laagrite eesmärk on tutvuda erinevate erialadega. “Kodutütardel on võimalik valida erialasid, mis neid huvitavad, ja siis nende kohta uurida,” selgitas ta.

Kuna tänavune aasta on kodutütardel meedia-aasta, siis toimuski seekord meedialaager, kuhu kutsuti kõnelema ja kogemusi jagama Saarte Hääle ajakirjanikud Ivika Laanet ja Tõnu Veldre.

Pärast paaritunnist keskustelu vastati olümpiateemalise viktoriini küsimustele ja tehti kodutütarde ringkonnavanema Tiia Küti juhendamisel maskotikavandeid. Laupäeval õppisid noored endale blogi tegema, mida õpetas Orissaare spordihoone büroojuht Andla Rüütel. Orienteerumise viis läbi Orissaare noortekeskuse juhataja Maidi Tilk.

Print Friendly, PDF & Email