Kavandi kandi külad tulevad taas kokku

Kevad piilub juba ukse vahelt ja kaugel siis see suvigi on. Aeg on suveks plaane teha.

20. augustil 2004. aastal toimus Kavandi kandi külade suur kokkutulek, siis otsustati, et piirkonna külade kokkutulekust saab traditsioon. Nii ta on läinud, järgmine kokkutulek toimus 22. augustil 2009. Nüüd siis saame uuesti kokku 27. juunil Kavandi seltsimaja juures.

Täpne päevakava pole küll veel paigas, kuid plaan on alustada keskpäeval. Sel päeval saab siis kohtuda vanade tuttavatega, teha üheskoos külade pilti, on väikesed sportlikud mängud, eeskava, ühine supisöömine ja õhtul saab tantsu keerutada. Täpse kava püüame valmis saada mai lõpuks.

Osavõtutasu on 10 eurot, kuni 15-a lastele tasuta. Osavõtutasu on võimalik kanda MTÜ Kavandi Kandi Selts arvelduskontole Swedbankis EE932200221022055304. Selgitusse märkida “kokkutulek” ja osalejate nimed, kelle eest tasutakse.
On ka võimalik kohapeal tasuda, kuid korraldajate soov oleks, et te end ikka enne kirja paneksite. Registreerida saab tel 53 585 532, Karmen Riik-Romanenkov ja meiliaadressil karmenrk@hot.ee ning tel 53 453 772, Krista Riik.

Kokkutulek toob siis kokku Väike-Pahila, Suur-Pahila, Kavandi, Järveküla, Raugu, Randküla, Rannaküla, Hindu ja Riidama küla inimesed. Tuleme kokku, meenutame, kohtume sõprade ja sugulastega, pajatame lugusid, mida teised veel ei tea ja pidutseme üheskoos.

Ilusat kevadet kõigile!

Krista Riik
korralduskomisjoni liige

Print Friendly, PDF & Email