III veerandi õppetöö tulemused põhikoolis

Hindele “5” õppisid:
2. klass – Anette Ige, Carita Püssim, Andri Truumees;
3. klass – Kätriin Kald, Hedina Madisson, Liisa-Katariina Sünter, Lissel Lee Tamtik, Riko Robi Tamtik, Eliisabet Vaba;
4. klass – Gregor Andreas Amelkin, Meriliis Kivimägi, Triinu Rajanok, Sandra Stahhiv;
5. klass – Hiie-Helena Sünter;
6. klass – Johanna Nõukas, Saara Väli;
9. klass – Anne-Mai Järve, Tiina Margaret Tänak.

Hilde Kurg
Õppealajuhataja


Kiitus kooli eduka esindamise eest

Eliise Vichterstein – TV 10 Olümpiastarti II vabariiklikus etapis kõrgushüppe III koht; Siim Sander Pärn – TV 10 Olümpiastarti II vabariiklikus etapis teivashüppe IV koht (juh Margo Rüütel, Elo Lember, Kaire Nurja). Martin Mägi – maakondliku etlejate konkursi laureaat; Karmen Kaljuste – maakondliku etlejate konkursi laureaat; Uku Pokk – maakondliku etlejate konkursi eripreemia (juh Maret Aardam). Johanna Nõukas – maakondliku matemaatikaolümpiaadi III koht; Kenro Endel Üts – maakondliku matemaatikaolümpiaadi III koht (juh Viive Kelder, Marika Lass). Joonatan Johanson, Tormi Joonatan Metsla, Eke Rüütel, Tõnn Kaspar Pärn, Riko Robi Tamtik, Martin Štolfa, Meikel Särev, Karl Õunapuu, Kris Kruuse, Kristofer Kollo – Tipa-Tapa jalgpalliturniiri I koht (juh Kateriin Kuusk). Taavi Teevet – maakondliku kõnevõistluse grand prix, vabariikliku kõnevõistluse III koht (juh Juunika Hõbenael). Toomas Erikso, Taavi Paju, Raul Ingalt, Jalmar Jurkatam –konkursi Jäljendusvaadend II koht; Gregor Andreas Amelkin, Martin Štolfa, Sandra Stahhiv, Karolin Pruul – konkursi Jäljendusvaadend III koht (juh Ene Laak). Miina Hõbenael – maakondliku füüsikaolümpiaadi II koht; Renno Tamtik – maakondliku füüsikaolümpiaadi II koht (juh Reet Väli). Mikk Kärner – maakondliku majandusolümpiaadi I koht; Miina Hõbenael – maakondliku majandusolümpiaadi II koht (juh Külli Rihvk).

Tiina Margaret Tänak – maakondliku inglise keele olümpiaadi II koht (juh Piret Kolk). Tormi Joonatan Metsla, Riko Robi Tamtik, Meikel Särev, Karl Õunapuu, Kevin Loide, Ardi Kald, Lissel Lee Tamtik, Margus Mägi, Eliisabet Vaba, Kaur Kurg, Juho Jakob Sünter – EKSL rahvastepalliturniiri I koht maakonnas ja vabariigis (juh Margo Rüütel). Sander Salumäe – noorte ettevõtlikku tegevust edendavas sarjas Saaremaa Päike 2015 III koht.

Marjana Prii
Orissaare gümnaasiumi direktor

Print Friendly, PDF & Email