Head Orissaare lehe lugejad!

Seekordne leht ilmub natuke uutmoodi! Vallaleht ilmub maakonnalehe Saarte Hääl vahelehena ja hakkab ilmuma igas kuus.

Seniajani andsime Orissaare Teatajat välja neli korda aastas. Neli korda aastas ilmumisel olid oma miinused ja plussid. Põhiline ja suurim miinus lugeja jaoks oli see, et uudised olid mõnikord kahjuks juba liiga vanad.

Ka see leht on täna veel vanas stiilis, ent järgmise kuu leht on juba õhem, kuid palju värskemate uudistega. Naljaga pooleks võib öelda, et suurim pluss lehe neli korda ilmumisel oli see, et igas kuus ei pidanud vallamajas lehe pärast “muretsema”. Nüüd peame rohkem pingutama. Kuid eks meil ole samas sellevõrra lihtsam, et lehe väljaandmisel on meie partneriks maakonnaleht Saarte Hääl. Nemad juba teavad, kuidas võiks lehte teha ja peaks tegema.

Vallaleht jõuab kõigisse Orissaare valla postkastidesse otsepostitusena nüüd siis kaksteist korda aastas. Võib-olla juulikuus teeme pausi, ent ei julge seda veel ette lubada, ehk leiame ka puhkuste ajal uudiseid.

Lehelugude avaldamise oleme korraldanud selliselt, et lood, mis peavad lehte jõudma, tuleb saata vallasekretär Anne Saarele (anne.saar@orissaare.ee) ja tema tegeleb asjaga edasi. Seega, kui teil on lugusid, mida oleks vaja vallalehes avaldada, võtke julgelt Annega ühendust.

Head kevade jätku soovides

Vello Runthal
vallavanem

Print Friendly, PDF & Email