Vägivallatseja kohtuistung lükkus edasi

Eile pidi Kuressaare kohtumajas toimuma istung kehalises väärkohtlemises ja avaliku korra vägivallaga rikkumises süüdistatava Riho üle, mis jäi ära, kuna süüdistatav võeti 17. märtsil vahi alla. Millega Riho vahepeal hakkama sai, kohtunik ega kaitsja ei täpsustanud.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Annely Ermi sõnul süüdistatakse Rihot selles, et ta 20. detsembril 2013. aastal kella 19 paiku lõi Helsingist Tallinna sõitval laeval restorani administraatori korralduste eiramisest tekkinud sõnalise konflikti käigus administraatorit otsmikuga vastu ninajuurt. 12. juulil 2014 aastal kell 4.15 peksis Riho süüdistuse kohaselt käte ja jalgadega Kuressaare linnas asuva ööklubi sissekäigu juures õues üht naist, lüües teda viiel korral pähe ja näkku.

Pressinõunik ei avalikustanud, mille eest Riho nüüd vahi alla võeti.

Print Friendly, PDF & Email