Tennisevõistluse panid kinni Eva Nei ja Priit Saluri

Nädalavahetusel Kuressaare Mercedes-Benzi tennisehallis toimunud võistlusest MIXTUUR 2015 võtsid osa segapaarid üle Eesti.

Kuldliigas osales kaheksa segapaari. Kuldliiga finaalis kohtusid Kadri Vare ja Allan Valgerist Eva Nei ja Priit Saluriga. Võitjateks osutusid tulemusega 6 : 3, 6 : 4 Eva Nei ja Priit Saluri Tallinnast.

Saarlastest osales üks segapaar, Sirje Lember ja Alar Ink, kes napilt kaotasid lohutusringi finaalis Mai Kõvatomasele ja Urmas Laglele seisuga 6 : 4, 3 : 6 ja 10/6.

Hõbeliigas võistles 12 segapaari, sealhulgas kolm saarlaste paari. Finaalis kohtusid omavahel Ilme Alt ja Toivo Alt Maire Leedo ja Veiko Vaheriga. Pingelises mängus võitsid Maire Leedo ja Veiko Vaher seisuga 3 : 6, 6 : 3, 10/7. Lohuturingi finaalis alistasid Alina Lusikas ja Rene Frosch Maie Aderi ja Jaan Heinmetsa 6 : 4 ja 7 : 5.

Print Friendly, PDF & Email