Puuskulptuuride huvilistele

MTÜ Käesla Arenguselts kutsub osalema jätkuprojekti “Pärandkultuuri jälgedes läbi puidu” II etapis.

Kui projekti esimene osa lõppes möödunud aastal õppelaagriga Käesla külaväljakul, kus juhendaja käe all valmisid vahvad puidust taiesed ja pingid, siis 2015. aastal lisandub õppelaagrile veel õppereis Varbola puupäevadele.

Saare maakonna puiduhuvilistele mõeldud projekti peaeesmärk on looduslikule puidule loomingu kaudu uue väärtuse andmine.

7. ja 8. augustil saab enesearendamise eesmärgil teoks õppereis Varbola puupäevadele, kus näeme juba maailmatasemel meistreid, töövahendeid, tehnikat, erinevaid töövõtteid ning tutvume piirkonna külaliikumisega.

Nädal hiljem, 14., 15. ja 16. augustil teeme oma värsked ideed ja mõtted õppelaagris teoks. Ka tänavu on meil juhendaja Hiiumaalt.

Seega ole sa mees või naine, kui sind huvitab puuskulptuur, tule võta osa, veel on vabu kohti, kuid registreerimine käib usinasti. Ka algajad on teretulnud, sest möödunud aastal alustasime kõik algusest ja jätkame sama fiilinguga. Vaata 2014. a 27. septembri Meie Maast Vilma Rauniste artiklit “Käesla puunikerdajad said ühe “haiguspisiku” juurde”. Ootame just sind oma seltskonda!

Registreerimine ja info tel 52 57 090 või 53 430 631.

Valdeko Tarkmees
projektijuht

Print Friendly, PDF & Email