Neste automaattankla laieneb (7)

Neste Eesti AS-il on kavas enne suve algust Kuressaare automaattanklat laiendada.

Neste Eesti AS-i jaemüügijuhi Kristi Pari sõnul on vajadus tanklat laiendada olnud juba mõnda aega: «Eriti suvel, mil tankimiste arv jaamas hüppeliselt kasvab.”

Seega plaanitakse rajada täiendav tankurisaar kahe tankuriga. “Uuele tankurisaarele paigaldatakse üks bensiini- ja kaks diislikütusepüstolit, millest üks on suure tootlikkusega ja võimaldab veokite kiiremat tankimist,” selgitas Pari.

Ehitamisega alustatakse kohe pärast ehitusloa väljastamist. “See protsess on praegu pooleli,” märkis Pari. Juhul kui kõik läheb plaanipäraselt, loodetakse laiendus valmis saada aprilli lõpuks. Ka laiendatud tanklas on kõik tankimiskohad varikatuse all.

“Krundi iseärasusi arvestades on plaanis uut tankurisaart võrreldes olemasolevaga veidi nihutada,” sõnas Pari, lisades, et see võimaldab tankla territooriumil mugavalt ja turvaliselt manööverdada.

“Ehituse ajal on tankimine klientidele avatud nii palju, kui võimalik,” ütles Kristi Pari ja lisas, et turvalisuse huvides võib ehituse ajal esineda ka lühiajalisi katkestusi, millest antakse klientidele teada kohapeal.

Print Friendly, PDF & Email