Karu tõusis kõrgeima vulkaani otsa (VIDEO) (1)

Andres Karu on alistanud pea kõik Euroopa kõrgeimad tipud

Saarlasest rännumees ja mägironija Andres Karu, kes on võtnud eesmärgiks ronida kõikide maailma riikide kõrgeimasse tippu, teatas läinud nädalal oma järjekordsel retkel olles, et 28. veebruaril, viiendal matkapäeval ei kohanud ta ühtegi inimest, ent järjekordsesse tippu ta siiski jõudis. Üksinduses ei veetnud ta aga ainult seda viiendat matkapäeva vaid koguni pea seitsme päeva jooksul ei kohanud ta tegelikult hingelistki. “Ojos del Salado, 6893 meetrit. Tšiili kõrgeim tipp ja maailma kõrgeim vulkaan,” teatas Karu oma blogipostituses.

“See mägi on suur,” märkis ta. Ojos del Salado tippu jõudis Andrus Karu üheksa ja tagasi alla kolme tunniga. “Kõige soolom soolo, mis mul olnud on,” tõdes Karu Facebooki videopostituses, kommenteerides tõsiasja, et ta nõndamoodi üksi iseendaga pea terve nädala matkas ja kedagi ei kohanud.

Print Friendly, PDF & Email