Saarlased noppisid konkursilt tiitleid

Foto: Katariina Õunpuu

Foto: Katariina Õunpuu

Läinud nädalalõpul Jõgeval toimunud Alo Mattiisenile pühendatud XIX üleriigiline vokaalansamblite konkurss osutus Saaremaa ansamblitele taas edukaks. Koju toodi üks esimene, üks teine ja üks kolmas koht.

Laureaaditiitli sai seekord VI–VII klassi arvestuses võistelnud Kuressaare gümnaasiumi huvikooli Inspira poisteansambel Õunaraks, mille juhendaja on Laine Lehto. Nende saavutus oli oma vanuseastme kolmas koht.

Meesansamblite arvestuses tuli Saaremaale teine koht ja selle võitis Saaremaa ühisgümnaasiumi meesansambel Varsakabi, mida juhendab Mari Ausmees. Kuni 26-aastaste arvestuses noppis aga esikoha Kuressaare gümnaasiumi huvikooli Inspira segaansambel Järellainetus. Sellegi ansambli juhendaja on Laine Lehto.

Print Friendly, PDF & Email