Pargi lasteaia lipul on liblikas (FOTOD)

Foto: Tambet Allik

Foto: Tambet Allik

Eilne hommik oli Kuressaares Pargi lasteaias tavapärasest pidulikum. Kogu lasteaiapere kogunes saali, et tähistada sünnipäeva – pühapäeval, 8. märtsil saab linna vanim lasteaed 68-aastaseks. Pärast direktor Riina Saare tervituskõnet ja ühislaulmist esitleti vastvalminud lippu, mille tõid saali Liblika rühma lapsed (fotol vasakult) Elizabeth Kelder, Karl Artur Sipelgas ja Annabel Porss. Lipu õnnistas Kuressaare Laurentiuse kiriku õpetaja Anti Toplaan.

Lepatriinude rühma õpetajaabi Vilve Vadi õmmeldud kollast lippu kaunistab Pargi lasteaia logo: suur violetne liblikas, selle tiibadel poiss ja tüdruk, lill ja päike. “See logo sümboliseerib õnnelikku lapsepõlve,” lausus Riina Saar. Seni lasteaial oma lippu ei olnud. Pidu jätkus kontserdiga.

Print Friendly, PDF & Email