Saarlased pürgivad uueks superstaariks (6)

VÕIMSA HÄÄLEGA NEIU: Saaremaa ühisgümnaasiumis õppiv Teele Tilts on üks saarlastest, kes      pühapäeval paneb end proovile teatrivoorus. Foto: TV3

VÕIMSA HÄÄLEGA NEIU: Saaremaa ühisgümnaasiumis õppiv Teele Tilts on üks saarlastest, kes pühapäeval paneb end proovile teatrivoorus. Foto: TV3

Populaarses TV3 saates “Eesti otsib superstaari” said kollased kaardid ehk edasipääsu teatrivooru saarlased Mari-Liis Aljas, Kairo Kiider, Risto Paiste, Teele Tilts ja Uudo Sepp.

“Äkki sellepärast, et pisikese blondi tüdruku kohta on mul võimas hääl,” oletas sel pühapäeval ekraanile jõudvas teatrivooru saates võistlev 17-aastane Teele Tilts TV3-le antud intervjuus, miks ta võiks saada edasi stuudiovooru. “Aga samas ei oleks ma osanud arvata, et siin on nii palju häid lauljaid,” lisas ta. Teele õpib Saaremaa ühisgümnaasiumi 11. klassis.

Mari-Liis Aljas on praegu ansambli Sounds of September solist, kus on varem laulnud ka samuti superstaarisaates osalenud Teele Viira. Mari-Liis kuulub ka saare naistest koosneva vokaalansambli Söörömöö koosseisu. Teatrivooru pääses edasi ka Mari-Liisiga koos bändis laulev Maarja Aarma, kes küll Saaremaalt pärit pole.

Uudo Sepp on Kuressaare gümnaasiumi 10. klassi noormees ja Kairo Kiider õpib Kuressaare täiskasvanute gümnaasiumis.

“Eesti otsib superstaari” alustas Karl-Erik Taukari juhtimisel kuuendat hooaega TV3-s 15. veebruaril. Esimesed kolm saadet kajastasid eelvoorusid Tartus ja Tallinnas, kus kohtunikud Rein Rannap, Chalice, Maarja ja Tanel Padar superstaariks pürgijatele esimesi kollaseid kaarte jagasid. Eelolevast pühapäevast järgnevad teatrivoorud, kust edasipääsejaid ootavad juba otsesaated stuudiovoorudena. Superstaarisaade on eetris sel pühapäeval kl 19.30.

Print Friendly, PDF & Email