VALIMISPÄEV: Kalle Laanet lubab riigikogus pildil püsida (VIDEO) (5)

RAHUL: Kalle Laanet lubab, et tema valijad pettuma ei pea! Fotod: Raul Vinni

RAHUL: Kalle Laanet lubab, et tema valijad pettuma ei pea.
Fotod: Raul Vinni

Ühtekokku 2389 häält saanud Kalle Laanet kinnitas, et valimiste tulemustega võib igatahes rahule jääda. „Üksikisikuna on tulemus täiesti rahuldav, meeskonnana aga super! Piirkonnas ära korjata 30 protsenti häältest – see on väga hea tulemus ju,“ nentis ta.

Laanet lisas, et on kaks korda varasemalt olnud valimistel nn 2500-hääle-mees, nüüd õnnestus tal peaaegu selle ligidale jõuda. „Ega saa ju kurta,“ naeris ta.

Kalle Laanet on seda meelt, et need, kes talle oma hääle andsid, ei pea pettuma. „Paljudel puhkudel kaovad riigikogusse valitud saadikud neljaks aastaks pildilt. Ma luban, et olen igal nädalavahetusel Saaremaal!“

Print Friendly, PDF & Email