Alar Truu foto maailma suurimal fotovõistlusel

ÜKS PAREMATEST: Tallinnas Isaac Ellioti kontserdil tehtud foto, mille allkiri kõlab: “Our youth culture is different” (meie noortekultuur on erinev). Foto: Alar Truu

ÜKS PAREMATEST: Tallinnas Isaac Ellioti kontserdil tehtud foto, mille allkiri kõlab: “Our youth culture is different” (meie noortekultuur on erinev). Foto: Alar Truu

Eelkõige pulmafotograafina tuntud saarlase Alar Truu foto valiti maailma ühel suurimal fotokonkursil Sony World Photography Awards noorte kategoorias kultuuri valdkonnas 6675 foto hulgast, mis saadetud 171 riigist, 50 parema sekka.

“Saada valituks viiekümne hulka maailma suurima fotoorganisatsiooni poolt 6675 foto seast, mis on saadetud kokku 171 riigist, on ikka väga suur tunnustus, ja muidugi on mul heameel,” ütles Alar Truu Saarte Häälele. Ta lisas, et see saavutus on loomulikult suur edasiviiv innustus.

Pilt, mis 24. aprillil Sony World Photography Awards 2015 näitusel Londonis koos teiste väljavalitud fotodega üles seatakse, on tehtud möödunud aastal 26. novembril soome laulja Isac Ellioti kontserdil Tallinnas Factory klubis.

Viimased neli aastat pildistamisega tõsiselt tegelenud Alar Truu sõnul on fotograafia ala, kus endal peab olema suur tahe juurde õppida ja edasi liikuda. “Teised saavad vaid toetada ja suunata, aga kui enda huvi ei ole väga suur, siis ei liigu eriti edasi ka,” kinnitas varem ka Saarte Hääles fotograafina töötanud andekas noormees.

Print Friendly, PDF & Email