Vald plaanib Kihelkonna hooldekodule juurdeehitist (13)

Kihelkonna hooldekodu laiendada kavatsev vallavalitsus loodab juba tänavu projekteerimisega algust teha.

“Praegune seisukoht, kuigi me pole seda päris lukku löönud, on see, et uut asukohta me hooldekodule otsima ei hakka,” ütles Kihelkonna vallavanem Raimu Aardam. “Laiendame olemasolevat hoonet juurdeehitise võrra.”

Aardam tunnistas, et kõige suurem probleem on hooldekodu laiendamise jaoks raha leidmine. “Seepärast alustame tänavu tasa ja targu osalise projekteerimisega,” lausus vallavanem. “Töö läheb kindlasti edasi järgmisesse aastasse. Siis vaatame, kuidas rahalaevad liiguvad.”

Aardami sõnul on kavas pangalt abi küsida. “Kuna meil ei ole laenukoormust, saame kindlasti pangalaenuga mõningase ressursi – esialgu projekteerimiseks,” kinnitas vallavanem.

Print Friendly, PDF & Email