Autost varastati käekott (4)

Kolmapäeval õhtupoolikul varastati lapsehoolduspuhkusel olevalt naispolitseinikult Kuressaares Elektrumi ärimaja kõrvalt autost tumesinine, kahe sangaga käekott.

“Raha rahaks, aga naised kannavad ju käekotis tervet elu,” ohkas Kaidi Kask, lisades, et käekotis olid tal hindamatu väärtusega asjad. Näiteks loengukonspektid ja koolitusmaterjalid, laste ja oma dokumendid, tahvelarvuti, mälestusesemeid jpm.

Tihtipeale võtavad vargad hinnalised asjad endale ja nende jaoks kasutu viskavad minema. Seega on Kaidi Kasel palve, et kui keegi leiab või näeb kusagil põõsas või prügikastide juures äravisatud käekotti, andku talle sellest teada.

Tahvelarvutis oli Kasel sees ka positsioneerimine ja see näitas, nagu oleks vargad läinud Bauhofi taha. “Eks ma nüüd koeraga käin ja otsin seda nõela heinakuhjast,” lausus ta. Kaidi Kask paneb oma sõnul autouksed alati lukku, kuid võib-olla läks seekord midagi valesti, oletas ta. Ta oli ära vaid lühikest aega, kümme minutit, ja selle aja jooksul jõudis keegi tema koti varastada.

“Ma ei usu, et suvaline inimene käib ja proovib autouksi,” tähendas ta, lisades, et ilmselt pidi keegi jälgima ja peale passima, kas ta suleb autouksed või mitte. Varguse kohta tegi Kaidi ka politseile avalduse.

Print Friendly, PDF & Email