Linnavalitsuse haiguspuhang on taandumas (2)

Vabariigi aastapäeva eel Kuressaare linnavalitsuses puhkenud haiguste laine hakkab taanduma. Kuressaare linnavalitsuse pressiesindaja Geili Heinmaa kinnitas eile Kadi raadiole, et pooled esmaspäeval oma haigestumisest teada andnud töötajad olid kolmapäevaks tagasi tööpostil.

“Praegu on viiruste aeg ja palju haigestunuid, olenemata organisatsioonist või asutusest, igal pool. Samas on hea meel, et esmaspäeval haiguslehel viibinud töötajatest pooled on täna linnavalitsuses tööpostil tagasi, ülejäänutele soovime kiiret paranemist,” ütles Heinmaa.

Samuti andis ta lubaduse raadiot edaspidi linnavalitsuse töötajate tervisega kursis hoida. “Kui mul või linnapeal järgmine kord nohu on, annan sellest kohe teada,”“ kinnitas Geili Heinmaa.

Esmaspäeval andis oma haigestumisest teada kokku 13 linnavalitsusele töötajat.

Print Friendly, PDF & Email