Maiu Raun pälvis sotsiaalministeeriumi tunnustuse (4)

Kärla lasteaia direktor Maiu Raun pälvis Saare maakonna aasta tervisedendajana sotsiaalministeeriumi tunnustuse.

“Maiu on oma tegevusega suutnud parema, tervislikuma ja turvalisema kogukonna nimel kaasa mõtlema ja tegutsema panna kõik kolm sektorit,” oli kirjas Maiu Rauna iseloomustuses, mis kanti ette üleeile Tallinnas Estonia talveaaias toimunud vastuvõtul. “Ta on algatanud ja organiseerinud maakonnas mitmeid alushariduse töötajatele vajalikke koolitusi, konverentse ja olnud abiks terviselaagri organiseerimisel. Ta on hea huumorimeelega inimene, kes naudib looduses viibimist. Maiul on suur töötahe ja armastus oma töö vastu.”

Maiu Rauna juhitav Kärla lasteaed kuulub tervist edendavate lasteaedade võrgustikku, mis panustavad lapse tervise hoidmisse, tugevdamisse ja tervisliku arengu suunamisse.

Raun kuulub ka Saaremaa tervisenõukogu komisjoni.

Print Friendly, PDF & Email