Kärla noored Astes diskol

IGAS VANUSES: Pidulisi oli vanuses 7–18. Fotot: erakogu

IGAS VANUSES: Pidulisi oli vanuses 7–18. Fotot: erakogu

13. ja reede. Ei kõla ehk väga paljulubavalt, kuid just sel päeval kell 17.30 kogunesid Kärla poe juures noored, et sõita Astesse peole, nimelt sõbrapäeva noortediskole.

See oli esimene noorteüritus, mis toimus uues vallas, ja seega oli elamus ka see, et pidusse peab sõitma kuhugi kaugemale. Peost võtsid osa Kärla ja Aste kandi noored, kellest noorimad olid 7-aastased ja vanimad 18. Seega võib öelda, et pidu oli väga laiahaardeline.

Peol pakuti ka mahla- ja puuviljakokteili ning korraldati mänge. Mängudest osutus populaarseimaks vana hea toolimäng – tantsitakse ringis ja kui muusika vait jääb, tuleb kõigil endale istekoht leida. Konks on aga selles, et iga looga jääb ringis üks tool vähemaks ja tantsijad, kes endale tooli ei leia, on mängust väljas.

Peo lõpus kuulutati välja ka tiitlid ja anti üle eriauhinnad: tantsukuninganna – Helena-Karmen Saar; tantsukuningas – Gen Martin; kõige suurem sõber – Roland Altmann; peohing – Kadrilin Lember; kuumim DJ – Henri Paet.
Peo lõpp läks aga nii kiireks, et ühispilti auhinnavõitjatega ei jõutudki teha. Nagu ikka – algul ei saa vedama ja pärast pidama.

Pidu oli väga vinge ja mõlema piirkonna noored ootavad juba huviga järgmise peo kuulutust.

Deisi Juns
Kärla noorsootöötaja

Print Friendly, PDF & Email