Saarte Liinid otsib kahte juhatuse liiget (2)

AS-i Saarte Liinid nõukogu kuulutas välja avaliku konkursi, leidmaks kahte juhatuse liiget.

Saarte Liinide nõukogu esimees Ain Seppik ütles Saarte Häälele, et konkurss otsustati välja kuulutada läinud nädala lõpul. Kaht juhatuse liiget otsitakse konkursiga, kuna praeguste liikmete leping lõpeb tänavu juunis. Üks kahest kandidaadist valitakse juhatuse esimeheks.

Tööle kandideerijail tuleb kasuks varasem töökogemus sadamate arendamise ja ehituse valdkonnas ning praktiline töökogemus riigihankemenetlusega seotud investeeringute ja EL-i vahenditest rahastatavate ehitusprojektide rakendamisel. Juhatuse liikmetega sõlmitava lepingu tähtaeg on viis aastat.

Saarte Liinid on riigile kuuluv äriühing, millele kuulub 16 sadamat kuues maakonnas ja ujuvaluste üksus, ühingu kontor asub Kuressaares.

Print Friendly, PDF & Email