Priit teeb seda, mis meeldib

MITME AMETIGA MEES: Paljud ei tea, et muusika tegemine ja mängimine ei ole Priidu päris amet. Foto: Villu Valm

MITME AMETIGA MEES: Paljud ei tea, et muusika tegemine ja mängimine ei ole Priidu päris amet.
Foto: Villu Valm

Üsna kulunud tõde on, et ära iial ütle iial. Priit Uustulnd teab seda. Näiteks on ta jälle tagasi lapsepõlvearmastuse – muusika – juures, kuid ei välista, et ta vanaisa ja isa eeskujul kunagi mõne raamatu kirjutab.

Sel aastal Priitu Eesti Laulul ei näinud. Kuigi kolm aastat on ta seal olnud. Sel aastal saadeti ka lugusid, aga ei läinud õnneks. “Loll oleks öelda, et me ei tahtnud sinna, aga kui vaadata neid lugusid, mis seal on, siis meie omad polnud võib-olla päris see materjal,” arvab Priit. Osalt žürii liikmetelt tuli head tagasisidet küll, aga seekord läks sedapidi.

“Senikaua on kõik okei, kuni inimene on endaga ise rahul ja teised inimesed tema ümber on ka temaga rahul,” võtab Priit jutuajamise alguses jutu juba ette kokku. “Praegu ongi nii, et ma saan piisavalt teha erinevaid asju. Käes on selline aeg, et sa oled piisavalt vana ja saad aru, mis sind huvitab. Ja sa teed seda.”

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email