Tänak püüab Rootsis kõrget kohta

Foto: Timo Anis

Foto: Timo Anis

Eile õhtul Rootsis publikukatsega alanud ja täna täistuurid sisse saaval MM-rallil olid lootusrikkalt stardis ka Ott Tänak ja Raigo Mõlder. Eelmisel aastal Rootsis viienda kohaga lõpetanud saarlased näitasid testkatsel üheksandat aega.

Kiireima aja (1.59,0) sõitis välja Sebastien Ogier. Alla sekundi kaotasid talle Robert Kubica (+0,2), Kris Meeke (+0,3), Andreas Mikkelsen (+0,5) ja Jari-Matti Latvala (+0,9). Tänak kaotas Ogier’le 3,5 sekundiga. Vahetult tema ees oli meeskonnakaaslane Elfyn Evans (+3,1).

Ott Tänak ise peab Rootsi rallit üheks oma lemmikuks ja sel aastal on tal eelis ka stardirivis. 18 esimest katset saab ta startida rivi lõpus. Kuna ilmateenistus lubab lund, tuleb esimestel startijatel vaeva näha ka paksemas lumes sõitmisega. Saarlaste stardiajaks on tee juba puhas. Rallil sõidetakse kokku 21 kiiruskatset.

Print Friendly, PDF & Email