President kutsub hääletama Orissaare tamme poolt (4)

Orissaare staadionitamm konkureerib Euroopa aasta puu tiitlile ning on artikli kirjutamise hetkeks kogunud juba üle 24 600 hääle. Eile liitus MTÜ Arboristide Koda üleskutsega hääletada Orissaare tamme poolt Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves, kes jagas konkursilehekülge oma Facebooki seinal.

“See andis meile täiesti uue energialaksu ja kõvasti motivatsiooni, et puu promomist jätkata,” tõdes arboristide koja eestvedaja Heiki Hanso. Kuni eilseni oli Eesti puu konkurssi juhtimas, kuid ootamatult võttis liidripositsiooni Ungari. Iga hääl mängib nüüd suurt rolli!

“Me ei tohi praegu püssi põõsasse visata. Meid on Ungari kuue miljoni vastu kõigest üks miljon, aga me oleme ju IT-riik ja see oleks väga suur asi nii Saaremaale kui ka kogu Eestile, kui meie puu võidaks,” palub Hanso kõiki, kes veel Orissaare tamme poolt hääletanud pole, seda kindlasti teha.

Euroopa parima puu poolt saab hääletada kuni 28. veebruarini, kusjuures viimasel nädalal pole häältearvud enam nähtavad. Ikka selleks, et põnevus säiliks konkursi võitja väljakuulutamiseni.

Hääle andmine on lihtne: tuleb minna veebilehele http://www.treeoftheyear.org/ ja sisestada hääletuskasti oma e-meili aadress, kuhu saadetakse kinnituskiri ja link, millele klõpsates ongi hääl antud. Meiliaadressile rämpsposti saatma ei hakata ja samalt aadressilt rohkem hääletada pole võimalik.

“Saarlased ja kõik teisedki eestlased, näidakem oma ühtsust ja hääletagem Orissaare tamm Euroopa puuks!” kutsub ka Saarte Hääle peatoimetaja Merike Pitk kõiki, kes pole oma häält meie tammele veel andnud, seda kindlasti tegema.

Heidi Hanso

Print Friendly, PDF & Email