Ansambel Jäävaba läheb Viljandisse võistumängule (1)

Ainsana Saaremaa harrastusmuusikutest läheb Viljandis Sakala keskuses toimuval bändide päeval võistlustulle Salme rahvamaja bänd Jäävaba.

“Ärevust ei ole, vanad kogenud lavakunstnikud nagu me oleme,” naeris bändi eestvedaja Oliver Kilter. Bändide päev on öötundideni vältav muusikamaraton, kus publikul on võimalik esinejatele tantsupõrandal kaasa elada ja valida oma lemmik.

Ansambli Jäävaba koosseisu kuulub esilaulja ja sõnameistrina Meelis Juhandi, rütmilist pilti trummidel hoiab Oliver Kilter, rütmikitarri mängib Petor Pesukov, basskitarri Ain Kivilo, soolokitarri Elari Kolk ja viiulit Tarmo Suvisild. Taustahääle-lauljana on kaasas Annika Lii.

21. veebruaril astub Viljandis lavale üheksa tantsumuusikabändi: Hero, Gruuv, SSB, Krempel Eesti, C-duur, MAAK, K&K, Ugala bänd ja Jäävaba.

Print Friendly, PDF & Email