Terje Nepperist võib saada aasta naisettevõtja (5)

Foto: Sander Ilvest

Foto: Sander Ilvest

Eesti väike- ja keskmiste ettevõtjate assotsiatsiooni korraldatava konkursi “Eesti ettevõtlik vaim 2014” žürii valis kandidaatide seast välja nominendid, kelle hulgas on ka Terje Nepper ja SA Saaremaa Turism.

Konkursil sai sel aastal osaleda viies kategoorias. Tunnustatud ettevõtja, Saaremaa ettevõtjate liidu juhatuse esimees Terje Nepper on nominent parimate naisettevõtjate kategoorias.

Nepper on tegev majutuse ja toitlustuse vallas. 2002. aastast on tema juhtida Arensburg Boutique Hotel & Spa ja Veski trahter ning septembrist 2013 lisandus Arensburgi Meedla koda. Kolm suve on Nepperi juhtimisel korraldatud ka Ooperikohvikut Kuressaare lossihoovis. Ettevõtlusalaseid tunnustusi on ta aastate jooksul saanud mitmeid.

Konkurentsi pakuvad talle nominentidena OÜ Flamelle omanik Pille Peri ja Marati kaubamärgi omanik Kristi Täht.

Koostöö Veduri kategoorias on üks kolmest nominendist aga SA Saaremaa Turism, mis loodi 1995. aastal eesmärgiga arendada Saaremaa turismimajandust ja turundada Saare maakonda kui turismisihtkohta. Nominendid on selles kategoorias ka Eesti Maaturism MTÜ ja Tartumaa arendusselts.

Koostöö Veduri tiitel läheb kohalikule organisatsioonile või erialaühendusele, kelle ühine tegu või tegevus on märkimisväärselt edendanud kohalikku elu ja väikeettevõtjate vahelist koostööd.

Välja antakse ka aasta pereettevõtte tiitel Põlvkondade Jõud ja aasta maaettevõtte tunnustus Maa Sool, aga ka aasta alustava ettevõtja tiitel Parim Start. Võitjad kuulutatakse välja neljapäeva õhtul Tallinna teletornis toimuval pidulikul auhinnagalal.

Print Friendly, PDF & Email