Tennisistid kodus poolfinaalis

PARIM JÄI SAAVUTAMATA: Rauno Gull ja Ivar Indrek Himmist. Foto: Irina Mägi

PARIM JÄI SAAVUTAMATA: Rauno Gull ja Ivar Indrek Himmist. Foto: Irina Mägi

Nädalavahetusel Kuressaare tennisekeskuses mängitud Eesti GP sarja Tuule Cup 2015-l mängisid Rauno Gull ja Ivar Indrek Himmist (Saaremaa TK) meeste paarismängus end poolfinaali.

Meeste paarismängus olid Rauno Gull ja Ivar Indrek Himmist esimeses ringis mänguvabad. Veerandfinaalis võideti Kristjan Tamme (USTA) ja Mart Jürgensoni (AOTK) 6 : 3, 6 : 4. Poolfinaalis tuli aga tunnistada Aleksander Jürgensi ja Andrei Luzgini 7 : 6 (8) , 6 : 2 paremust.

“Läksime ikkagi võitma ja seepärast on kahju, sest see poolfinaal polnud meie jaoks kindlasti maksimum,” tunnistas Rauno Gull, lisades, et vastased olid kohati stabiilsemad. “Esimene läks kolme settpalli pealt ära, hakkasime seda taga nutma ja ei olnud enam konkreetselt mängus. Nad tõrjusid ka stabiilsemalt.”

Finaalis võitsid Christopher Robin Klettenberg (USTA) ja Martin Randpere (AOTK) Aleksander Jürgensit ja Andrei Luzgini 7 : 5, 4 : 6, 10 : 7.

Meeste üksikmängus võitis Ken Kilumets (Saaremaa TK) avaringis Johannes Seemanit (Pärnu Kalevi TK) 6 : 4, 6 : 4 ja mängud 1/8 finaalis Marek Turuga (TK Promenaad), kellele kaotas 6 : 7 (5), 3 : 6.

“Esimeses mängus oleks Keni võit võinud olla isegi konkreetsem,” märkis Rauno Gull. “Teises mängus jäi ta hätta vasakukäelise vastasega ja ebastabiilsuse pealt läks mäng ära. Kui ei võistle, siis lähevad asja ikka selle kasuks, kes rohkem võistleb.”

Ivar Indrek Himmist (Saaremaa TK) oli avaringis mänguvaba, kuid kaotas 1/8 finaalis Cristopher Robin Klettenbergile (USTA) 4 : 6, 2 : 6. “Esimene sett oli korralik, aga siis lasi ta käigu välja,” rääkis Rauno Gull. “Siin andis tunda see, et Himmist harjutab vaid kolm korda nädalas, ja ta lihtsalt ei jaksanud.”

Turniiri finaalis võitis Robin Klettenberg Kristjan Tamme (USTA) 6 : 2, 6 : 3. Naiste üksikmängu finaalis võitis Valeria Gorlats (AOTK) Birgit Burki (TC 2000) 6 : 3, 6 : 3.

Paarismängus võitsid Julia Skripnik (TC 2000) ja Valeria Gorlats (AOTK) Polina Tšernjaki (TC 2000) ja Jana Kuzovkovat (USTA) 6 : 1, 6 : 4.

Print Friendly, PDF & Email