Bensiiniliitri hind kukkus alla euro (7)

Kui seni oli võimalik bensiiniliitrit 1 eurost odavamalt saada vaid mõnes kohas mandril, siis eile langetas naftahindade jätkuv kukkumine bensiini 95 hinna alla euro kõigis Neste automaatjaamades üle Eesti. Nõnda ilutses ka Kuressaare Neste automaattankla sildil hind 0.999.

Eilse hinnalanguse algatas aga Olerex, kes hommikupoolikul langetas bensiini 95 hinda esialgu 1 sendi võrra ja läks hiljem kaasa Neste ja Statoili hinnalangusega 2 sendi võrra.

Kui pärast esimest hinnalangetust maksis bensiin 95 Olerexi Kuressaare tanklas 1,023 eurot liiter, siis pealelõunaks langetati hinda 1,015 euroni liitri eest. Kliendikaardi allahindlusega tegi see bensiini hinnaks 0,991 eurot liiter. Diislikütus maksis Neste automaatjaamas 1,069 eurot ja Olerexis 1,085 eurot liiter.

Saare Kütuse tanklates maksis bensiin 95 eile pealelõunal 1,035 eurot liiter ja diisel 1,105 eurot liiter.

Print Friendly, PDF & Email