Ilmar Raag hakkab arendama psühholoogilist kaitset (3)

Tuntud kultuuritegelane ja kommunikatsiooniekspert Ilmar Raag asub uuest aastast tööle valitsuse kommunikatsioonibüroos, kus tema töövaldkond on riigi psühholoogilise kaitse arendamine.

“Pean psühholoogilist kaitset praegu üheks olulisemaks valdkonnaks, millele ma tahan oma teadmiste ja oskustega kaasa aidata,” ütles Raag. “Kuna mitmes riigis makstakse mõjutustegevuse eest palka ja infooperatsioonide üksused töötavad avalikult, siis peame olema valmis ka nende rünnakute tõrjumiseks. Meie eesmärk jääb ikka samaks – tugevdada inimeste vastupanuvõimet vaenulikule mõjutustegevusele, mis tugineb adekvaatsel ohutunnetusel.”

Kuressaarest pärit Ilmar Raag töötas aastatel 2000–2005 ETV-s nii programmidirektori kui ka juhatuse esimehena. Samaaegselt filmitööga on ta hiljem olnud kõrgemate riigikaitsekursuste lektor. Ta oli aastaid Eesti Kultuurkapitali nõukogu liige ja presidendi mõttekoja liige. Aastast 2003 on Raag reservohvitser.

Print Friendly, PDF & Email