Roolipiigad valmistuvad vabariiklikuks kokkutulekuks (1)

Kuressaares Pritsumajas said eile kokku naismehhanisaatorite ühenduse Roolipiigad liikmed, et meenutada mööduvat aastat ja teha plaane saabuvaks.

“See aasta oli meil töine,” ütles Roolipiigade eestvedaja Juuli Pihl. Ta lisas muiates, et nad on aasta jooksul kuut sünnipäeva pidanud, käinud Võrumaal Kütiorus vabariiklikul kokkutulekul, pidanud Anseküla teelistemajas bussijuht Ain Ranna juubelit ning neli roolipiigat käis septembris Horvaatias. Külas on neil tänavu käinud mitmel korral riigikogu liige Kalle Laanet ja eile oli kutsutud Saare maavanem Kaido Kaasik.

Juuli Pihl lasi seltsi liikmetel täita ankeedi, kuhu keegi tahaks reisida. Kolm roolipiigat vastas, et sooviks minna Hispaaniasse, mainiti ka Abrukat, Vilsandit, Saaremaa lambarestorani, Koigi raba, Muhu veinitalu jm.

Tuleva aasta kõige suurem ettevõtmine on roolipiigadel vabariikliku kokkutuleku korraldamine, mis toimub 13.–14. juunil Võhma külalistemajas. Kõige suurem mure on neil aga raha ja sponsorite leidmisega. Nii et neil ettevõtetel, kes tahaksid naismehhanisaatorite vabariiklikku kokkutulekut toetada ja leiaksid selleks võimaluse, tuleks pöörduda Juuli Pihla poole.

Võhma seltsimajja on suvel tulemas ligi sada endist mehhanisaatorit. Viimati toimus nende vabariiklik kokkutulek Saaremaal 2000. aastal, toona Tiirimetsas ja osales 176 inimest. Roolipiigade ühendus sai esimest korda kokku 1996. aastal.

Print Friendly, PDF & Email