Ajateenijatele said sokid üle antud (7)

Pildil on nooremleitnant Raudvere staabi- ja sidepataljonist ning Raili Nõgu ja Anneli Pitk naiskodukaitsest. Foto: Gärolin Saar

Pildil on nooremleitnant Raudvere staabi- ja sidepataljonist ning Raili Nõgu ja Anneli Pitk naiskodukaitsest. Foto: Gärolin Saar

Naiskodukaitsjad Raili Nõgu ja Anneli Pitk käisid eile kuuendat korda Tallinnas ja Paldiskis, et Saare maakonnast pärit ajateenijatele villaseid sokke jagada, mis kodusaarel suure soojuse ja armastusega kootud. Seekord oli nendega kaasas ka Saarte Hääle reporter Tõnu Veldre.

Sõdurpoistele oli kootud 176 sokipaari, seega ükski saarlane sümboolsest kingist ilma ei jäänud. Nii mõnedki rühmad, kus saarlasi leidub, olid parajasti aga väliõppustel, mistõttu nemad saavad oma sokid väeosas kätte hiljemalt reedel.

Print Friendly, PDF & Email