Linnapea pere sai pisitütre võrra rikkamaks (6)

Foto: Raul Vinni

Foto: Raul Vinni

Kuressaare linnapea Hannes Hanso ja tema kaasa Riina jaoks oli eilne hommik eriline. Nimelt nägi punktipealt kell 11.07 ilmavalgust nende teine ühine laps – pisike kiire pööruga preili.

Eile Saaremaa osaluskohvikus otsustajana osalema pidanud Hannes Hanso rääkis, et tegelikult pidid nad hommikul vara selle kohviku ja linnavolikogu pärast hakkama Tallinnast Saaremaale sõitma.

“Aga nagu nende asjadega ikka on – kui on palju tähtsaid üritusi korraga, siis tuleb veel midagi, mis on veel tähtsam,” nentis Hanso. Juba hommikul kella kuue paiku oli selge, et Hannes sel päeval Saaremaale ei jõua.

Kiire pööruga on pisipiiga aga seepärast, et kui kella 10 paiku suunduti haiglasse, siis napp tunnike hiljem vaataski värske ilmakodanik juba emale ja isale silma. “Kõik on väga hästi – 3,9 kg raske, 51 cm pikk ja kohe hakkas usinalt sööma.

Nüüd on ta kaks tundi (Hansoga sai kõneldud lõuna paiku – toim) “väljas” olnud ja minu arust on ta peaaegu terve selle aja söönud. Igavene isukas tundub olevat,” naeris Hanso.

Ka nimemõte on vanematel juba olemas, ent selle tahavad nad enne registreerimist veel läbi arutada Hannese vanemate võsukestega eelmisest abielust Toomase ja Saara Triinuga. Hannesel ja Riinal on ka alla kaheaastane poeg Henri Kristjan.

Print Friendly, PDF & Email