Elektriautod taksoturgu segi ei paisanud

Foto: Tambet Allik

Foto: Tambet Allik

Mõned nädalad tagasi taksoteenust pakkuma hakanud Osilia Takso kaks elektriautot ei ole Kuressaare taksoturule nii suurt mõju avaldanud, kui vanad olijad esialgu kartsid.

“Ei ole midagi aru saanud,” vastas Kuressaare Takso juhatuse esimees Rando Kaubi Saarte Hääle küsimuse peale, kas elektritaksode tulek on nende tööhulka vähendanud. Kaubi märkis, et sügis on sõitude poolest ikka vaesem aeg olnud ja erand ei ole ka see aasta. Erandlikuks muudab tänavuse sügise Kuressaare Takso jaoks aga see, et ka nemad liitusid Taxifyga. “Oma kümmekond autot on juba liitunud,” selgitas Kaubi.

Kuigi konkurendi sõnul pole kahe elektriauto tulek klientide hulga osas märgatavaid muutusi kaasa toonud, läheb Osilia Taksol väga edukalt. “Kliente on ja üllatavalt hästi läheb. Ei oodanudki, et see nii kiiresti käima läheb,” ütles Osilia Takso kaasomanik Margit Susi (fotol). Susi sõnul on praegu paras kahte taksot tööl hoida. “Need suudavad kliendid ära teenindada ja samas ei jää kummalgi taksol tööd väheks,» rääkis Susi nädalavahetustest ja lisas, et ehk tuleb suveperioodiks elektritaksosid juurdegi tuua.

Margit Susi märkis, et kliendid on taksojuhtide sõnul rahul olnud ja kiitnud elektriautode vaikset kulgemist. Ettevõtte kodulehele on laekunud vaid üks negatiivne kiri. Selle kirjutas klient, kellel tuli kauem oodata, kuna alles taksojuhina alustanud juhil oli raskusi kliendi üles leidmisega. “Me vabandasime ja kõik on korras ning ta kasutab jätkuvalt meie teenuseid,” lisas Susi. Ka Osilia taksosid on võimalik tellida Taxify abil.

Print Friendly, PDF & Email