Sõduritele on toodud juba üle saja sokipaari (3)

Saaremaa naiskodukaitse, ajalehe Saarte Hääl ja Kadi raadio ühine sokikampaania on kokku kogunud juba sada kakskümmend sokipaari.

“Tänan südamest kõiki sokikudujaid ja annetajaid,” ütles naiskodukaitse Saaremaa ringkonna esinaine Raili Nõgu, lisades tänu neile, kes on juba sokke annetanud või plaanivad seda veel teha. Sokid jõuavad ajateenijateni detsembri esimesel nädalal. Nõgu andmetel ootab sokipaare tänavu 140 Saaremaa sõdurpoissi, nii et puudu on veel kakskümmend paari. Sokke saab tuua 28. novembrini nii Kuressaarde Väljaku tn 5, Saarte Hääle toimetusse, Orissaare raamatukogu lugemissaali ja Kirde poodi, Salme lasteaeda, Leisi vallamajja, Tornimäe koolimajja ja Valjala valda ja noortekeskusesse.

Sokikampaania toimub kuuendat aastat järjest. Infot saab telefonil 50 44 274 või e-posti aadressil kukuraili@gmail.com.

Print Friendly, PDF & Email