Orissaare kultuurimaja remont on täies hoos

“Kultuurimajas käib praegu remont suure hooga,” ütles Orissaare vallavanem Vello Runthal, lisades, et välja vahetati 14 tuletõkkeust ja kaks tavalist ust. Remonditud saavad trepikoda, roheline saal, näitlejate ruum ja lavatagune koridor.

“Need tööd algasid juulis ja peavad selle nädala lõpuks valmis saama,” ütles Runthal, kelle sõnul on ehitaja ja kultuurimaja teinud väga head koostööd, sest ära ei ole jäänud ükski kultuuriüritus. “Enne iga üritust on koristamist muidugi rohkem, kuid meie kultuurimaja töötajad on tõesti väga tublid,” märkis vallavanem Runthal.

Eile oli põrandate vahetamise hanke tähtaeg. Hange läks edukalt, ent kuna hanke tulemused on veel kinnitamata, ei saanud vallavanem eile võitjat avaldada. Põrandad peavad vahetatud olema jaanuari lõpuks. Selle nädala lõpuni remondib kultuurimaja Arens Ehitustööd OÜ. Uuel hankel oli pakkujaid rohkem, kes aga remondiga jätkab, ei ole veel kinnitatud.

Print Friendly, PDF & Email