Valjala sportlased pidasid pidu (1)

Fotol rahvasportlased Siivi Kaasik, Liljan Sepp, Anita ja Kalmar Rahu, Maie Kreem ja Pirgit Nuut. Foto: Ivika Laanet

Fotol rahvasportlased Siivi Kaasik, Liljan Sepp, Anita ja Kalmar Rahu, Maie Kreem ja Pirgit Nuut. Foto: Ivika Laanet

Reede õhtul peeti Valjala rahvamajas sportlaste pidu. Valjala vallavanem Aare Martinson kinkis ürituse korraldanud valla spordiorganisaatorile Pirgit Nuudile südamega tehtud töö eest lilleõie ja puuviljakorvi. “On heameel näha, et sporditegemistel on hing sees,” märkis ta.

Pirgit Nuut tähendas, et kõige suurem rõõm on sellest, kui tullakse ja osa võetakse. “Kellele ma neid üritusi siis korraldan – ikka teile!” ütles ta ligi seitsmekümnele saalis olnule.

Õhtu jooksul mängiti mänge, murti päid viktoriinis ja löödi tantsu Aare Tomsoni pilli- ja laululugude saatel. Esinesid Valjala spordilapsed, line-tantsijad Helle Peedi juhendamisel ning rahvasportlased eesotsas juhendaja Pirgit Nuudiga tõid publikule näha oma meelelahutusliku sõukava.

Print Friendly, PDF & Email