Saaremaa JK aameraaS lõpetas oma parima hooaja (1)

Saaremaa JK aameraaS lõpetas oma parima hooajaJalgpallihooaja pidulikul lõpetamisel Suures Tõllus lausus Saaremaa JK aameraaS peatreener Janek Meet hooaega kokku võttes: “Oli tõeliselt stabiilne ja hea emotsiooniga aasta, mis tõi meile hooaja lõpuks ka täiesti korraliku tulemuse.”

22 mänguga koguti 14 võitu, 4 kaotust, 4 viiki, löödi 73 ja lasti lüüa 33 väravat. 46 punktiga saadi teine koht.”„Eranditult kõik, kes oma panuse mängides andsid, olid tublid,” kinnitas Meet. “Loodame meeskonna arengu jätkumist ka edaspidi, kaugel pole ka klubi noortevõistkondadest mängijate lisandumine sellesse seltskonda, mis konkurentsi ja kvaliteeti kindlasti täiendab.”

Treenerite, klubi juhtkonna, meeskonnakaaslaste ja fännide ühisarvamuse kohaselt tunnistati Saaremaa JK aameraaS kasulikumaks mängijaks 2014 Andrus Ruttu (fotol), kelle saldoks kogunes 19 mängu, 1568 minutit, 1 värav ja 1 kollane kaart.

Print Friendly, PDF & Email