Noored esitasid Saaremaa Päikesele 16 äriideed

triin arvaLäinud reedel kukkunud tähtajaks laekus ühtekokku 16 korrektselt vormistatud võistlustööd. Saaremaa Päikese projektijuht Triin Arva (fotol) tõdes, et ideed olid enamasti kantud selle aasta eriteemast “Säästlik ja roheline”. Ülekaalus oli taaskasutus ja looduslikest materjalidest tooted. Arvat ennast üllatas kaks tööd. “Ühe kohta tekkis juba tohutu hulk küsimusi ja teine oli äärmiselt nutikas, lihtne ja vajalik,” sõnas ta.

Üleüldse olid kõik tööd projektijuhi sõnutsi hästi läbi mõeldud. Osal noortest oli juba ka tulu-kuluarvestus ilusti ära tehtud. “Kuigi seda osa me veel õpime projekti käigus põhjalikumalt järgmistel koolitustel,” märkis Arva.

Järgmine nädal jääb Triin Arva sõnul hindamiskomisjonile töödega tutvumiseks. Siis selgub ka, kes pääseb edasi teise vooru.

Töid esitasid Saare maakonna noorte äriideede konkursile Saaremaa Päike nii linna- kui ka maakoolide õpilased.

Print Friendly, PDF & Email