Mis juhtus (2)

Katkine suitsuandur pistis huilgama

Reedel kell 14.07 said päästjad teate, et Orissaares Pärna tänaval töötab korteris suitsuandur. Teataja sõnul tuld ega suitsu näha ei olnud.

“Päästjad selgitasid välja, et liikumispuudega inimese korteris oli hooldaja teinud tule ahju, kuid midagi valesti ei olnud. Päästjad kontrollisid üle ka suitsuanduri ja avastasid selle rikke,” ütles Lääne päästekeskuse pressiesindaja Kristi Kais. Päästjad paigaldasid lakke uue suitsuanduri.

Sõber päästis hättasattunud kalamehe

Laupäeval kell 9.03 teavitati politseid Pidula lahelt leitud alajahtumistunnustega kalurist. Andmete täpsustamisel selgus, et leitud kalur oli kaldale toimetatud ja viidud kiirabiga Kuressaare haiglasse.

“Kaks meest läks hommikul poole kaheksa ajal merele. Kaaslasega juhtunud õnnetust märganud mees toimetas hättasattunu kaldale. Koos kohaliku elanikuga hakati teda elustama. Hiljem anti mees üle saabunud meditsiinitöötajatele,” rääkis politsei pressiesindaja Kaja Grak, kelle andmetel oli kannatanu seisund hea ja mees lasti haiglast koju.

Tallinna tänaval oli õlilaik

Pühapäeval kell 10.32 teatati päästjatele, et Kuressaares Tallinna tänaval on maas õlilaik.

“Päästjad katsid kaheruutmeetrise õlilaigu, mille tekkepõhjus on teadmata, absorbendiga,” ütles Lääne päästekeskuse pressiesindaja Kristi Kais.

Print Friendly, PDF & Email