Lühidalt spordist

FC Kuressaarele Ausa Mängu auhind

Eesti 2014. aasta jalgpallihooaja pidulikul lõpetamisel pühapäeval Estonia kontserdisaalis pälvis FC Kuressaare meeskond esiliigas Ausa Mängu arvestuses esikoha Tallinna FC Flora II ja Vändra JK Vapruse ees.

Saaremaa naiskond alustas võiduga

Saaremaa naiskond alustas võrkpalli rahvaliigat võiduga, kui oma selle hooaja esimeses mängus võideti Spartat 3 : 1. Sel hooajal on A-tugevusgrupis seitse naiskonda (Saaremaa, Sparta, EMÜ, Tartu SS Kalev, Ülenurme, Viljandi Metall ja Peetri VK).

Timo Eichfussilt eurosarjas kaksikduubel

Tartu Ülikool /Rock alistas FIBA EuroChallenge’i sarjas võõral väljakul teisel poolajal kohaliku Egis Körmendi meeskonna 79 : 72. Timo Eichfuss sai hakkama kaksikduubliga, visates 16 punkti ja võttes 12 lauapalli.
TÜ/Rockil on nüüd pärast esimest mängudevooru EuroChallenge’i B-alagrupis kirjas kaks võitu ja üks kaotus ning ees on ootamas veel kaks kodumängu ja üks kohtumine võõrsil.

Orissaare Rockile võit ja kaotus

Eesti meeste korvpalli meistrivõistluste teises liigas võitis Orissaare Rock laupäeval koduväljakul SK Vesset 141 : 35. Orissaare võitis veerandajad 28 : 10; 25 : 11; 54 : 11; 34 : 3. Võitjate kasuks viskas Markus Metsala 40 punkti, kaotajatele tõi Jürgen-Mark Heinmets 13 punkti.
Pühapäeval sai Rock kodus kaotuse 84 : 90 Rapla Stipendilt. Orissaare mehed kaotasid esimese veerandaja 23 : 31, võitsid kaks järgmist 20 : 16 ja 17 : 16, kuid kaotasid viimase 24 : 27. Aivo Laul viskas oma meeskonna kasuks 24 punkti, Mikk Päeske 19 punkti.

Viikingid ratturite jalgpalliturniiril kolmandad

Tartus Tamme staadioni kunstmuruväljakul mängitud nelja jalgrattaklubi jalgpalliturniiril sai Saaremaa jalgratturite klubi Viiking Rein Taaramäe rattaklubi ja CFC järel kolmanda koha, neljas oli Peloton.
Viikingid võitsid Pelotoni 5 : 1, kuid kaotasid Rein Taaramäe rattaklubile 1 : 2 ja CFC-le 0 : 2.

Klubi juht Riho Räim ütles, et raskel ja libedal väljakul andis tunda see, et meestel puudusid korralikud puutsad. “Meil oli ka ainult seitse meest, vahetusi ei saanud teha ja lõpus hakkas väsimus tunda andma, sest mängud olid kõik järjest,” rääkis Räim.

Print Friendly, PDF & Email