Kaarma valla eakad pidasid pidu (3)

PEOMELU: Taritu memme-taadi lauluklubi esinemist naudivad Pille ja Juhan Käesel Nasvalt. Foto: Ivika Laanet

PEOMELU: Taritu memme-taadi lauluklubi esinemist naudivad Pille ja Juhan Käesel Nasvalt. Foto: Ivika Laanet

Eile said Nasva klubis kokku Kaarma valla eakad, et üheskoos üks vägev pidu maha pidada.

“See on selline korraline pidu,” ütles peakorraldaja, Kaarma valla arengu sihtasutuse tegevjuht Pille Mägi, lisades, et kord aastas on ikka kokku tuldud. Eile oli pidulisi kohal 90. “Eakad on selline tänuväärne rahvas, kes tuleb kohale,” märkis Mägi. Ta lisas, et kui seni on suur pidu toimunud kord aastas, siis tulevaks aastaks on kultuuritoimkonnaga juba kokku lepitud, et kokku saadakse kahel korral aastas. “Järgmisel aastal suuri majade avamisi pole, siis võib vahest pidusid korraldada,” naeris Pille Mägi.

Kui varasematel aastatel on pidu korraldanud valla sotsiaalosakond, siis seekord oli korraldaja kultuuritoimkond, Pille Mägi koos Eikla ja Aste klubi juhatajaga; sotsiaalosakond organiseeris bussisõidu.

Vallavolikogu esimees Urmas Lehtsalu märkis, et tal on siiralt heameel näha nii väärikas eas ja suure elupagasiga inimesi. Lehtsalu tuletas meelde, et kõigil kohalolijail tasuks oma lugusid lastele ja lastelastele edasi jutustada. Kaarma vallavanem Andres Tinno soovis aga erksat sammu ja rõõmsat meelt.

Pidulistele esinesid Taritu memme-taadi lauluklubi ja ansambel Mariella, muusikat tegid Reet Lõugas ja Ain Kivilo. Kõigil pidulistel oli võimalus saada Saarte Hääle tegijatelt tükk kringlit, laupäevaseid ajalehti ning SH ja Kadi raadio logoga helkureid.

Print Friendly, PDF & Email