Viljar Aro pälvis aasta haridusjuhi tiitli

Saaremaa ühisgümnaasiumi direktor Viljar Aro kuulutati eile Tartus toimunud hariduskonverentsil ja -messil aasta haridusjuhiks.

Nimetus antakse tunnustusena isikule, kelle töö, tegevus ja isiklik eeskuju hariduse valdkonnas on aasta jooksul silma paistnud erilise tulemuslikkusega ja mõjutanud oluliselt haridusasutuse arengut.

“Viljar Aro on näidanud end läbi aastate tasemel koolijuhi ja koolitajana, kelle panus Kuressaare linna ja maakonna haridusellu on tähelepanuväärne,” ütles Kuressaare linnavalitsuse haridusosakonna juhataja Tiia Leppik. “Igal koolidirektoril on lisaks asutuse juhiks olemisele kanda ühiskonnas laiem sotsiaalne roll ning Viljar Aro on viinud selle uuele tasemele,” lisas Leppik.

Aasta haridusjuhi tiitlile oli esitatud kolm nominenti. Teine ja kolmas preemia läksid jagamisele Gustav Adolfi gümnaasiumi direktori Hendrik Aguri ja Tartu Kivilinna kooli direktori Karin Luki vahel.

Aasta haridusjuhi auhinna väljaandmist korraldab igal aastal haridusalast infot koondava keskkonna Haridusportaal.ee juhatus. Valimiskomisjoni moodustab juhatus haridusvaldkonnas tunnustatud inimestest.

2013. aastal pälvis auhinna ja tiitli Viljandi gümnaasiumi direktor Ülle Luisk ja 2012. aasta sügisel Rocca al Mare kooli nõukogu esimees Hannes Tamjärv.

Print Friendly, PDF & Email