BC Hundid sai kaks võitu

PEALEVISKEL: Roman Konontshuk (palliga) oli taas meeskonna resultatiivseim. Foto: Alver Kivi

PEALEVISKEL: Roman Konontshuk (palliga) oli taas meeskonna resultatiivseim. Foto: Alver Kivi

Kuressaare spordihoones mängitud Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste esiliigas sai BC Hundid/ ASSA Abloy nädalavahetusel kaks võitu.

“Olen superrahul,” ütles BC Hundid peatreener Marko Ool. “Kuna meil olid Rene ja Margo puudu, siis kartsin pisut, kas saame vastaste survestamisega hakkama, aga poisid mängisid just täna väga hästi.”

Kui laupäeval võideti Kohilat 75 : 65, siis pühapäeval “purustati” TTÜ Spordiklubi 80 : 50. “Mängus Kohila vastu olen ikkagi kaitsega rahul, selle pealt me mängu n-ö ära tõime. Rünnakul jäime nende 3 + 2 maa-ala kaitsega hätta, aga oma kaitsega võtsime ikkagi võidu,” rääkis Ool.

Peatreener tunnistas, et kartis teist mängu rohkem, sest laupäeval kaotati palju energiat. “Mehed pidasid ilusti lõpuni vastu,” märkis Ool. “Teadsin, et TTÜ-l on pikk koosseis ja nad viskavad hästi kolmest, aga meie meeskond pidas taktikast kinni ning ega nad kaugelt hästi viskama pääsenudki.”

BC Hundid keeras mõlemas kohtumises mängu enda kasuks teise veerandajaga. Mäng Kohila vastu võideti 19 : 12 ja TTÜ vastu 20 : 7. “Tundub, et vastaste liidrid väsivad esimese poolaja lõpus rohkem ära,” tõdes Marko Ool. “Olen püüdnud rotatsiooni üleval hoida, et meil oleks jälle rohkem värskust, ja tundub, et siiamaani on see vilja kandnud. Oleme saanud teisele poolajale minna hea emotsiooniga.”

Meeskonnal on nüüd kolm võitu ja kaks kaotust ning Marko Ool on hooaja algusega enam-vähem rahul. “Võiks hindeks panna julge nelja,” lausus ta.

Print Friendly, PDF & Email